Våra partners

Här kan du se alla företag vi har ett troget samarbeta med

Honda

I mer än 54 år har Honda skapat motorer som levererar enastående prestanda. Deras motorer är världsberömda för sin pålitlighet och effektivitet. Från deras encylindriga motor på 2,3hk till den fantastiska V6-motorn på 250hk.

Micore

Micore's sortiment av småbåtar har varsamt skissats fram och producerats under ett och samma tak i Lidköping. Från designbordet till färdigställandet i deras moderna glasfiberfabrik sker arbetet med en unik fingertoppskänsla för funktion och design. För dem är varje enskild modell ett omsorgsfullt hantverk med smarta detaljer och genuina materialval.

Hansen Marine

Hansen Marine, del i Hansen Group, är Sverige största leverantör av marina eftermarknadsreservdelar till marinmotorer, såväl utombordare som inombordare och drev. Deras säljorganisation består av kompetent personal med mångårig erfarenhet av den svenska marinbranschen.

Adress:
Stålgatan 9
531 55 Lidköping
Öppettider:
Mån – Fre 07.15-16.00
© 2022 Bil & Båtservice Lidköping AB.
Genom att klicka på "Acceptera alla kakor" godkänner du att kakor sparas på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser.