• Mån - Fre 7.15 - 16.00
  • Alvetorp 2 Tolsjö
  • 0510-222 52

Samarbetspartners

micore-logga-med-bakgrund

Micore

Kvalitetsbåtar tillverkade i Lidköping.

Micores goda rykte har grundlagts av gediget svenskt hantverk. Med 30 års erfarenhet i ryggen vet Peter Tholérus och hans personal hur man alltid uppnår bästa kvalitet.

www.micore.se

honda-logo-med-bakgrund

Honda Marine

GULDSTANDARDEN LEVERERAS I SILVER

Tekniken hos motorerna från Honda Marine, som programmerad bränsleinsprutning (PFG-FI ) och variabel ventilstyrning (VTEC) användes först i våra formel-1-racerbilar. Dessa tekniker möjliggör prestandan och kraften som har gjort våra 4-takts utombordsmotorer de ledare de är idag.

Våra utombordsmotorer är smidiga och tysta, med branschledande standarder för avgasutsläpp, som man förväntar sig av Honda. Alla motorerna inom Honda Marines sortiment, oavsett deras storlek eller vilken uppgift de måste utföra, är elegant utformade för att erbjuda perfekt effektivitet. Och du vet att du kommer att kunna lita på dem under en lång tid.

www.honda.se/marine

fogelsta

Fogelsta trailers

ALLTID STEGET FÖRE NÄR DET GÄLLER ATT SLÄPA EFTER

I kategorin båttrailers hittar du båttrailers med flera smarta funktioner för olika typer av ändamål. Hållbara och slitstarka förstås, men samtidigt enkla att använda och med flera justeringsmöjligheter.
Vad du fyller din frihet och dina äventyr med vet vi inte.
Men en sak vet vi: hur du tar dig dit.

www.fogelsta.se

hansen-racing

Hansen Racing

Det självklara valet alternativet till original

Hansen Racing skall köpa in, lagerhålla och marknadsföra ett stort sortiment av kvalitetsdelar för eftermarknaden till USA-bilar, vanar och truckar, inombords- och utombordsmotorer. Våra delar skall tillsammans med vår goda service spridas företrädelsevis via våra återförsäljare inom Sverige och Europa.

http://www.hansenkatalogen.se

comstedt

Comstedt

Grossistföretaget Jan Comstedt AB verksamhet i Marin- och Industribranschen startades 1983 av Jan Comstedt med hans tidigare trettioåriga erfarenhet av produkterna Morse och Jabsco från den svenska marinmarknaden.

Idag har vi ett bredare sortiment med fokus på ett fåtal produktgrupper. Vår målsättning är att ge våra kunder en mycket god och snabb service samt att kunna erbjuda ett starkt produktprogram med hög kvalitet. Nu efter 25 år är vi en ledande leverantör i flera av våra produktgrupper.

www.comstedt.se

bilallt-800

BDS – Bil Allt

Bil Allt i Lidköping är idag en av Lidköpings största bilreservdels och biltillbehörsbutik som tack vare sin duktiga personal omsätter ca 10 miljoner kr varje år och har en blandad mix av privatkunder och verkstadskunder från Lidköping med omnejd.

www.bilallt.se

watski-800

Watski

Watski är den ledande båttillbehörsgrossisten i Norden. Watski distribuerar ledande varumärken samt produkter under Watskis eget varumärke. Produkterna säljs via våra återförsäljare och partners runt om i Norden och Tyskland.

www.watski.se

miljotvatten_800

Miljötvätten

Sveriges bästa kapell tvätt!?! Vi är proffs på att tvätta kapell, Vi är nu inne på vårat 23 år som kapell tvätt.

Så tveka inte utan lämna det till oss, behöver det sys,byta rutor m,m vi ordnar även det.

www.miljotvatten.se

wasakredit-800

Wasa Kredit

Möjliggör drömmen med Wasa Kredit

Vi samarbetar med Wasa Kredit, ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen. Wasa Kredit erbjuder finansieringstjänster till både företag och privatpersoner inom leasing, hyra och avbetalning samt lån och kontokortskrediter till privatpersoner. Wasa Kredits affärsidé handlar om att jobba snabbt, enkelt och med ett personligt engagemang för dig som kund. Det betyder bland annat enkla, tydliga rutiner och att du får ett snabbt kreditbesked.

www.wasakredit.se