• Mån - Fre 7.15 - 16.00
  • Alvetorp 2 Tolsjö
  • 0510-222 52

Honda BF175

Honda BF175

Fulländad kraft

Honda BF175 – kraftfull v6:a med en slagvolym på hela 3,5 liter, ger båtägarna tillgång till de mest tekniskt avancerade båtmotorerna på marknaden. De banbrytande, avancerade utombordarna bygger på beprövad teknik som återfinns i Hondas bilmotorer parallellt med unik marin teknik. Motorerna kännetecknas av ett imponerande vridmoment, toppfarter i toppklass samt högsta driftsäkerhet och lång livslängd. Allt samlat i ett kraftpaket med en smal och välbalanserad 60° V-profil.

Toppeffekt

Kraftpaketet BF175 använder sig av Hondas banbrytande BlASTTM- och ECOmo-teknik som bidrar till kraftfull acceleration med enastående bränsleekonomi vid körning i marschfart. Den avancerade växellådans konstruktion minskar motståndet under vattenytan och bidrar ytterligare till den imponerande accelerationen och maxfarten hos V6:orna i serien.

Styrning av belastning vid växling

BF175 är utrustade med Hondas system för styrning av belastning vid växling som gör växlingarna enklare och mjukare. Vid växling från framåtkörning, backning och friläge analyserar motorstyrenheten motorns varvtal och gasreglagets position och anpassar tändinställningarna, vilket gör att vridmomentet ändras.

Automatisk tomgångsladdning

BF175 är utrustade med ett tomgångsladdningssystem som gör att motorns laddningskapacitet ökar om systemet registrerar att den elektriska belastningen från den elektroniska utrustningen ombord ökar. Om elbehovet ökar vid tomgångskörning, registrerar motorstyrenheten detta och höjer motorvarvtalet, vilket gör att generatorn genererar en högre uteffekt.

V6-motor med stor slagvolym

60° V6 3,5l. kraftfull och kompakt SOHC-konstruktion med 24 ventiler. Eftersom V6:an med sin smala konstruktion saknar skrymmande och tunga inloppskanaler och flera kamaxlar, garanterar den överlägsen prestanda och lång livslängd baserat på Hondas expertis inom bilbyggande.

Läs mer på honda.se

Kontakta oss

Alvetorp 2 Tolsjö, 531 98 Lidköping
Telefon:
0510-222 52

Skicka meddelande

Namn:

Telefonnummer:

E-post:

Ditt meddelande

Pris 177 900
Pris inklusive moms
Tillverkare Honda
Årsmodell 2018
Typ av annons Honda utombordare
Gångtimmar 0, ny
Bränsle Bensin
Hästkrafter (hk) 175